الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

‌سرجان:ما در آویژه یک خانوده خوشبخت هستیم|برای فصل بعد برنامه‌های زیادی داریم

  • کد خبر: ۱۰۲۹۰۲
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۴
‌سرجان:ما در آویژه یک خانوده خوشبخت هستیم|برای فصل بعد برنامه‌های زیادی داریم
تیم بسکتبال آویژه صنعت با نتیجه ۸۵ بر ۷۶ مقابل کاله شکست خورد تا در مجموع ۲ بر یک از کاله عقب بماند و نتوانست به مرحله بعد لیگ برتر بسکتبال صعود کند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، با سرجان ایوانوویچ سرمربی تیم آویژه صنعت پارسای مشهد پس از شکست برابر کاله و حدف از سوپرلیگ بسکتبال گفت و گوی کوتاهی کردیم که در ادامه می‌خوانید.

آقای ایوانوویچ برایان استار در بازی برابر کاله مصدوم بود؟
فکر می‌کنم با اتفاقاتی که طی چند دقیقه رخ داد می‌توانم بگویم این تصمیمی فنی بود. ما می‌توانیم درباره این صحبت کنیم که تاکتیک‌ها در بازی خوب اجرا شدند، اما درباره برایان چیز بیشتری ندارم که بگویم.

درباره بازی نزدیک با کاله چطور؟
خب متاسفانه بازی را واگذار کردیم، اما وقتی ۲۰ امتیاز عقب بودیم، شخصیت بالای خود را در بازگشت به بازی نشان دادیم. به بازیکنانم شادباش می‌گویم، چون آن‌ها ۴۰ دقیقه با توان بالا جنگیدند. کاله دوباره برنده شد، بسیار عالی به آن‌ها هم تبریک می‌گویم و امیدوارم در دور بعد هم همینطور موفق باشند.

برنامه‌تان برای تعطیلات چیست، در ایران می‌مانید؟
بله ما برای اینکه فصل بعد تیم خوبی بسازیم، برنامه‌های متعددی داریم. همینطور برای استراحت و بازیابی بازیکنان پس از بازی‌های پلی‌آف این فصل. برنامه‌هایی برای تمرینات انفرادی در تابستان داریم تا خودمان را برای عملکرد بهتر در فصل آینده آماده کنیم. به آینده می‌نگریم. مثل خانواده‌ای خوشبخت، کنار هم خوشحالیم. از مدیرعامل باشگاه آویژه صنعت متشکرم که این شانس را به من داد تا نکات فنی را به همه بازیکنانم، به هرکسی بیاموزم و از این کار خوشحالم، از این‌که دانسته هایم را به آن‌ها منتقل می‌کنم شاد می‌شوم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->